Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση της Ε΄ τάξης αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.


Τη Δευτέρα στις 17 Νοεμβρίου , γονείς και παιδιά, είχαμε την ευκαιρία, να παρακολουθήσουμε την εξαιρετική εκδήλωση-αφιέρωμα στην επέτειο του Πολυτεχνείου, που παρουσίασαν οι μαθητές της Ε΄τάξης του σχολείου μας.
Τα παιδιά, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους Δήμου Βιδούρα, Μαρίνας Μήτρου και Έφης Μπαρτζοπούλου, προσπάθησαν να ενσαρκώσουν την επτάχρονη δικτατορία, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1973.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Η ερμηνεία των παιδιών σε συνδυασμό με την άρτια συντονισμένη χορωδία και τα σπάνια τραγούδια που ακούστηκαν, πλαισιωμένα από τους ήχους του αρμονίου της κ. Έφης Μπαρτζοπούλου ,συγκίνησαν βαθειά το κοινό που ανταποκρίθηκε με ένα θερμότατο χειροκρότημα.
Δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε και το καλόγουστο σκηνικό του σκηνογράφου Γιάννη Μαυρίδη, του οποίου οι γκρίζες αποχρώσεις έδεναν αρμονικά με το ύφος της παράστασης.

Εμείς ως γονείς, δεν έχουμε παρά να πούμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους δασκάλους και τα παιδιά, που μας ταξίδεψαν σε μιαν άλλη εποχή και μας δίδαξαν πως πρέπει να αγωνιζόμαστε όταν καταπατούνται τα δικαιώματά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου