Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2015

Η παρέλαση έγινε, οι απόκριες τέλειωσαν και οι όμορφες αναμνήσεις θα συντροφεύουν την σκέψη μας! Ας ενισχύσουμε τις αναμνήσεις μας και με λίγα φωτογραφικά ντοκουμέντα!

















     Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης αποφάσισε να πάρει μέρος στην παιδική καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στα πλαίσια του Ξανθιώτικου καρναβαλιού 2015 με τη συμμετοχή των μαθητών και γονέων όλων των δημοτικών σχολείων Ξάνθης. Η παρέλαση των παιδιών θα γίνει την  Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:30 με θέμα << Μισό αιώνα παιδικά χαμόγελα>>. Ο χώρος συγκέντρωσης και έναρξης της παρέλασης είναι η παλιά αστυνομία επί της 28ης Οκτωβρίου. Το σχολείο μας θα έχει την ένατη σειρά στην παρέλαση (θα υπάρχει και πινακίδα του σχολείου μας).
    Πιστοί στην εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλατε την παιδική καρναβαλική παρέλαση, ανανεώνουμε και φέτος το ραντεβού μας , με τον θεσμό , που κερδίζει τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό των παιδιών !!!!
   Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε αποκριάτικη στολή – ενδυμασία που έχουν στην διάθεση τους. Οι γονείς ή κηδεμόνες, των μαθητών του σχολείου μας πού επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των παιδιών , θα πρέπει απαραίτητα να έχουν αποκριάτικη ενδυμασία και να συνοδεύουν τα παιδιά τους ή να ορίσουν κάποιον ενήλικα συνοδό άνω των 18 ετών . Οι υπεύθυνοι συνοδοί θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών που συνοδεύουν ακολουθώντας τις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής. Τα παιδιά που συμμετέχουν θα πρέπει να είναι από 4 έως 13 ετών. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015. 

    Μετά την παιδική καρναβαλική παρέλαση θα ακολουθήσει γιορτή στην Κεντρική πλατεία .


  Σε περίπτωση κακοκαιρίας η παιδική καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00


    *Υπενθύμιση:

Παρακαλούνται οι γονείς που δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να τακτοποιήσουν την οικονομική τους εκκρεμότητα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου (15 ευρώ για ένα παιδί, 20 ευρώ για δυο και τρία παιδιά). Τα χρήματα που συνεισφέρουν τα μέλη ,διαθέτονται για τα παιδιά μας όπως π.χ για τις βασιλόπιττες ,για τα αναμνηστικά της έκτης τάξεως , για εκδηλώσεις και διοργανώσεις που αποσκοπούν να προσφέρουν χαρά και δημιουργικότητα στους μαθητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου