Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα "Μαθησιακές Δυσκολίες - Αναγνώριση - Στρατηγικές Αντιμετώπισης"

    Στις 29/01/2018 πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου η ημερίδα με θέμα "Μαθησιακές Δυσκολίες - Αναγνώριση - Στρατηγικές Αντιμετώπισης"
     Ευχαριστούμε θερμά τους επιστημονικούς συνεργάτες του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης για την ουσιαστική ενημέρωση, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και τον Σύλλογο "ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΞΑΝΘΗΣ" για την άψογη συνεργασία, τους Διευθυντές των Σχολίων μας κα Κουβέτη και κο Μακρογιαννόπουλο και τους εκπαιδευτικούς,, για την υποστήριξή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
     Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, σε όλους τους γονείς των δυο σχολείων μας που αγκάλιασαν την εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

     Η αθρόα προσέλευση ήταν συγκινητική αλλά κυρίως ήταν απόδειξη ότι υπάρχει ανάγκη για ενημέρωση.
     Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι μια εκδήλωση δεν μπορεί να καλύψει το σύνολο των ερωτημάτων που συνδέονται με ένα τόσο μεγάλο θέμα, όπως αυτό των μαθησιακών δυσκολιών, ελπίζουμε όμως να μπόρεσε έκαστος από εσάς να αποκομίσει κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο για τον ίδιο και κυρίως τροφή για σκέψη.
     Όπως ήδη ανακοινώθηκε, θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις - ημερίδες αντίστοιχης θεματολογίας, με ομιλητές διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου, αλλά και πιο στοχευμένα βιωματικά εργαστήρια από το ΚΕΔΔΥ Ξάνθης, για τα οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
     Σας ευχαριστούμε και πάλι
     Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου