Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Συγκέντρωση παιχνιδιών και τροφίμων στο 4ο δημοτικό σχολείο οργανώνουν ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων.



      Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο γίνεται μια προσπάθεια από τον Σύλλογο διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να συγκεντρωθούν τρόφιμα και παιχνίδια για οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και παιδιά που ζουν μακριά από το οικογενειακό τους περιβάλλον.
       Σας παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο με την ευχή να βοηθήσει ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, ώστε να διευκολύνουμε έστω και λίγο την ζωή κάποιων συνανθρώπων μας που υποφέρουν.
    Αγαπητοί γονείς,
   Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας ξεκινά μια προσπάθεια συγκέντρωσης παιχνιδιών και τροφίμων, μέχρι τις 19/12/2013, προκειμένου να τα διαθέσει στο διάστημα των γιορτών ως εξής:
   1. Παλιά παιχνίδια των μαθητών , που δεν χρησιμοποιούνται και βρίσκονται σε καλή κατάσταση: Θα συγκεντρωθούν και με τη βοήθεια του Συλλόγου Γυναικών για την αγάπη -του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης θα διατεθούν στο Παιδικό χωριό SOS, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
   2. Τρόφιμα τα οποία δε χρειάζονται ψυγείο, θα διατεθούν σε οικογένειες όπως κάθε χρόνο.
   Επίσης σας προτρέπουμε να συγκεντρώσετε στο σπίτι σας φάρμακα που αν και έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί, δεν έχουν λήξει και δεν σας χρειάζονται πλέον, να τα διαθέσετε στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της πόλης μας (πλατεία Μητροπόλεως. Τηλ. 25410 84943).
   Περισσότερες πληροφορίες στο διευθυντή του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου