Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πάνω από 2.000 μαθητές στην παιδικη παρέλαση ! Επιτυχία παρά την κακοκαιρία

Η βροχή που προηγήθηκε της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης mundialito δεν επηρέασε τη συμμετοχή παιδιών και γονέων που παρέλασαν στην κεντρική οδική αρτηρία και κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία όπου ακολούθησε ένα γλέντι με ξυλοπόδαρους, animateur και τραγούδι για τα παιδιά. Υπολογίζεται ότι πάνω από 2.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ξάνθη και από το Αξιον παρέλασαν το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με τους γονείς τους, λίγο πριν την κορύφωση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού . Το κέφι ήταν μεγάλο από όλους και η πρώτη απόπειρα για την καρναβαλική παρέλαση στεφθηκε με επιτυχία.
Tην ικανοποίησή τους για την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος της Στέγης Μανώλης Φανουράκης όσο και ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης που βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία. Στην Πλατεία βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης που εξέφρασε την έκπληξή του για την εντυπωσιακή συμμετοχή.

Στην κεντρική πλατεία μοιράστηκαν από τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας «1 στα 5″ φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για την καμπάνια ενάντια στην παιδική σεξουαλική παρενόχληση. Την παρέλαση παρουσίασε ο παρουσιαστής της Κεντρικής Παρέλασης ενώ μουσική έπαιξε ο Γιώργος Κορεάς.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου