Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας στο "Ελισσώ"

Το Σάββατο στις 22 Φεβρουαρίου 2014 έγινε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός  μας στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελισσώ». Η προσέλευση των γονέων και των παιδιών ήταν μεγάλη και το κλίμα εορταστικό.
Τα παιδιά φορώντας τις υπέροχες αποκριάτικες στολές τους χόρεψαν και ξεφάντωσαν σε ρυθμούς καρναβαλικούς! Ο ακούραστος κλόουν απασχόλησε τους μικρούς μαθητές σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οργανώνοντας ομαδικά παιχνίδια και διαγωνισμούς χορού με μεγάλη επιτυχία!
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο και να απολαύσουν τα εδέσματα που ετοίμασε το ξενοδοχείο για την εκδήλωσή μας.
Στο τέλος του χορού έγινε η κλήρωση των 62 δώρων που πολύ ευγενικά μας παραχώρησαν επαγγελματίες της πόλης, αλλά και ανώνυμοι χορηγοί. Ανάμεσα στα δώρα που κληρώθηκαν ήταν και 2 ποδήλατα που δόθηκαν άμεσα στους δύο τυχερούς μαθητές!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς , τα παιδιά ,καθώς και τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Θεόδωρο Μακρογιαννόπουλο που μας τίμησαν με την παρουσία τους . Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς που μας στήριξαν για ακόμη μία χρονιά καθώς και στο ξενοδοχείο «Ελισσώ» για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία!

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, διατηρώντας το κέφι μας και την διάθεσή μας να προσφέρουμε στους γονείς και στα παιδιά, ένα όμορφο αποκριάτικο απόγευμα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου